fbpx ✅👨‍🍳Butterdejssnegle | opskrifter | GastroFun.dk

Butterdejssnegle

Butterdejssnegle
Beskrivelse

Disse lækre butterdejssnegle er rullet sammen med en hjemmelavet oliventapenade. De er en snacks/starters/appetizers/hors d'œuvre til når du har gæster eller f.eks. ser Dronningens nytårstale. De er sprøde og velsmagende og kan laves på 30 minutter.

Udbytte
6 Portioner
Foreberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
1 Butterdej (Rulle)
1 Oliventapenade (Gerne hjemmelavet. Jeg brugte 1 glas til denne opskrift.)
Vejledning

Til denne lækre opskrift brugte jeg denne lækre hjemmelavede oliventapenade opskrift, men hvis du ikke har mod på det, så køb en på glas, gerne i en god kvalitet.

Min butterdej købte jeg til gengæld færdig.

Smør tapanaden på den udrullede butterdej.

Rul dejen sammen over den brede side og skær snegle på 5 - 7 mm.

Læg på bageplade og bag i varmluft v. 180 grader i cirka 15 - 20 minutter.

Velbekomme.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier