fbpx ✅Brisket sous vide | opskrifter | GastroFun.dk

Brisket sous vide

Brisket sous vide
Sidst ændret:
Mandag den 2. december, 2019 - 11:21
Beskrivelse

Grillelskere kender den amerikanske udskæring af oksespidsbryst - Brisket. Kødet kan med fordel færdiggøres på en grill efter en god lang tur i sous vide/vandbad, så du er sikker på at du rammer den perfekt - hver gang. Det er yderst velegnet at servere i en burger, f.eks. sammen med salat, tomat og en dip af butternutsquash.

Vi har opskriften fra bogen: "Grill bedre med sous vide", hvor forfatteren Peter Friehling skriver følgende om opskriften:

"Den amerikanske udskæring af oksebrystet. Du får her  et utrolig kraftfuldt røget stykke kød, som du med sous vide-tilberedning er sikker på, er både mørt og saftigt."

Sværhedsgrad
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
72 timer, 20 minutter
Tid i alt
72 timer, 30 minutter
Ingredienser
  Oksespidsbryst (Brisket.)
  Salt (1,5 % salt af kødets vægt)
  Peber (1 spsk. knust sort peber pr. kg kød)
Vejledning

Puds eventuelt fedt af overfladen af kødet.

Drys salt og sort peber ud over kødet, og vakuumpak det.

Tilbered det sous vide ved 63 °C i 72 timer.

Grill kødet ved mellem varme i cirka 20 minutter med masser af røgtræ, til overfladen er mørk.

Server det helt enkelt i en burger med salat, tomat og en dip af butter-nutsquash.

Source

Grill bedre med sous vide

Bogen kan købes her.

Kategori

Hvordan kan du så komme i gang med sous vide?



•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.
•    Hvis du leder efter vakuumpakkere eller kombiovne med sous vide funktion, så kan du f.eks. besøge:

Sociale medier
Læs også
Brisket
Opskrift
Per Asmussen
Brisket burger
Opskrift
Per Asmussen
Bogen: "Sous vide i hverdagen"
Artikel
Redaktion
Butternutsquash dip
Opskrift
Forlaget Turbine
Hoisin sauce (sous vide)
Opskrift
Forlaget Turbine
Sous vide beef short ribs
Opskrift
Forlaget Turbine
Dyreryg sous vide
Opskrift
Forlaget Turbine