fbpx ✅Butternutsquash dip | opskrifter | GastroFun.dk

Butternutsquash dip

Butternutsquash dip
Sidst ændret:
Tirsdag den 10. december, 2019 - 15:03
Beskrivelse

Lækker og velsmagende puré/dip lavet af butternutsquash. Den passer dejligt til en grillaften og den er lavet med sous vide teknikken.

Vi har opskriften fra bogen: "Grill bedre med sous vide", hvor forfatteren Peter Friehling skriver følgende om opskriften:

"En glat, dyborange dip med en røget paprikasmag, som leder tankerne hen mod det nordafrikanske køkken. Server den gerne til f.eks. krydrede lammeretter, men også til lyse kyllingeretter, hvor den giver et godt smagsmæssigt kick til retten."

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
2 timer
Tid i alt
2 timer, 5 minutter
Ingredienser
4 fed Hvidløg
4 spsk Olie (smagsneutral)
4 spsk Limesaft
4 spsk Tahin
4 tsk Salt
Vejledning

Skræl butternutsquashen, og fjern kernerne.

Skær den i grove tern.

Vakuumpak den med resten af ingredienserne.

Tilbered i 2 timer ved 85 °C sous vide, og blend den til en glat dip.

Server dippen lun.

Du kan afkøle, vakuumpakke, eventuelt fryse og genopvarme dippen, så lav gerne en stor portion.

Source

Grill bedre med sous vide

Bogen kan købes her.

Kategori

Hvordan kan du så komme i gang med sous vide?



•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.
•    Hvis du leder efter vakuumpakkere eller kombiovne med sous vide funktion, så kan du f.eks. besøge:

Annonce: Mangler du vininspiration til maden - se mere her hos Den Sidste Flaske.

Sociale medier
Læs også
Bogen: "Sous vide i hverdagen"
Artikel
Redaktion
Hoisin sauce (sous vide)
Opskrift
Forlaget Turbine
Sous vide beef short ribs
Opskrift
Forlaget Turbine
Dyreryg sous vide
Opskrift
Forlaget Turbine
Hovski-sauce-ski
Artikel
Redaktion
Alt du skal vide om puré
Artikel
Redaktion