fbpx Kold Bearnaise Dressing 😋 | opskrift på Gastro Fun

Bearnaisedressing

Bearnaisedressing
Beskrivelse

Alle kender den klassiske Sauce Bearnaise, og ikke uden grund! Den er fantastisk velsmagende, passer til det meste og er et kæmpe hit hos de fleste mennesker.

Vi kommer dog ikke uden om, at saucen kan være lidt besværlig at give sig i kast med. Særligt om sommeren, når der står grillmad på menuen, og man har travlt med at forberede brød, salater og andet tilbehør. Her kan det være tillokkende at slippe lidt lettere om - og det kan du ved at lave en kold bearnaisedressing. Den tager ikke lang tid at lave, smager fantastisk, og så er den et lidt lettere og friskere alternativ til den varme udgave af saucen.  

Prøv denne lækre opskrift som tilbehør til fx en fed bøf eller confit de canard.

Velbekomme!

Udbytte
2 Portioner
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
35 minutter
Ingredienser
2 spsk Estragon (Hakket og gerne frisk (tørret kan også bruges))
1 tsk Sukker
1 tsk Citronsaft
  Krydderier (Salt, hvid peber og cayennepeber efter smag)
Vejledning

Rør alle ingredienserne sammen i skål og smag til med salt, peber og cayennepeber.

Lad det trække i køleskabet i en halv time før servering.

Lad gerne dressingen stå 10 min. ved stuetemperatur inden servering. Det forbedrer smagen.

Velbekomme!

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Bearnaise
Artikel
Redaktion
Kold bearnaise creme
Opskrift
Per Asmussen
Peanut-limedressing
Opskrift
fadlsforlag
Hjemmelavet Thousand Island Dressing
Opskrift
Per Asmussen