fbpx 🍵Bearnaise Sous Vide...🔥 Sådan gør du ✅ | opskrifter | GastroFun.dk

Bearnaise Sous Vide... Sådan gør du

Bearnaise Sous Vide... Sådan gør du
Sidst ændret:
Onsdag den 3. april, 2019 - 11:20
Beskrivelse

Sauce Bearnaise - den elskede klassiker der passer perfekt til en god bøf. Den er frygtet af mange, men her benytter vi os af sous vide teknikken til at sikre at den bliver perfekt - hver gang.

Sværhedsgrad
Udbytte
2 Portioner
Forberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
33 minutter
Tid i alt
35 minutter
Ingredienser
100 g Æggeblommer (Cirka 5 stk.)
500 g Smør
  Estragon (Frisk. Efter smag)
  Krydderier (Salt og peber)
Vejledning

Skær smørret i mindre stykker og put det i en vakuumpose sammen med æggeblommerne og bearnaiseessensen. 

Svejs posen (det behøver ikke at være lufttæt) og tilbered det i 30 minutter ved 55 grader i sous vide/vandbad.

Luk posen op og hæld smør/æggemassen ud i en kande (høj og smal skål) og blend massen med en stavblender indtil massen er tyk og fyldig.

Det er vigtigt at du starter med at have stavblenderen helt i bunden når du pisker. Hvis du ikke gør det, så vil den ikke samlet sig.

Smag til med estragon og salt og peber.

Source

Følg min kanal på Youtube her.

 

Kategori

Hvordan kan du så komme i gang med sous vide?



•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.
•    Hvis du leder efter vakuumpakkere eller kombiovne med sous vide funktion, så kan du f.eks. besøge:

Annonce: Mangler du vininspiration til maden - se mere her hos Den Sidste Flaske.

Sociale medier