fbpx ✅Asier syltet af mormor | opskrifter | GastroFun.dk

Asier syltet af mormor

Asier syltet af mormor
Sidst ændret:
Tirsdag den 12. maj, 2020 - 14:47
Beskrivelse

Koldt-syltede asier!

En nem måde at lave en klassiker på til frokost eller aftensmaden👏👏. 

Jeg har (som sædvanlig) været i gemmerne og fundet mormors opskrift på disse herligheder.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 glas
Forberedelsestid
10 minutter
Hviletid
18 timer
Tid i alt
18 timer, 10 minutter
Ingredienser
4 Asier (kan være op til 5, hvis de er små)
500 g Sukker
100 g Salt
1⁄2 l Eddike
  Krydderier (f.eks. sort peber og dildskærme)
Vejledning

Skræl asierne og skær dem midt over.

Skrab indmaden ud.

Det er vigtigt, at du får alt det løse af, for hvis der er noget tilbage bliver asierne bløde.

Efter du har skrabet indmaden godt ud, tørrer du dem med et viskestykke, så de er helt tørre.

Så skærer du dem i passende stykker.

Put alle stykkerne i et rengjort glas.

Fyld glasset helt op.

Rør eddike, salt og sukker sammen i en skål og hæld det over asierne.

Tilsæt til sidst en dildskærm eller andre krydderier, som du gerne vil have i.

Lad glasset stå en uges tid indtil asierne er faldet sammen, og flyder op som du kan se på billedet.

Asier syltet af mormor

Source

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Syltede asier
Opskrift
Redaktion
Mormormad
Artikel
Redaktion