fbpx Anderilette med ristet brød og syltede rødløg 👌 | opskrifter | GastroFun.dk

Anderilette med ristet brød og syltede rødløg

Anderilette
Underrubrik
Lavet af Confit de canard
Beskrivelse

En genial måde at få alt ud af ens rester. Kødet er saftigt og mørt og de skarpe syltede rødløg spiller perfekt op i mod kødet. 

Foreberedelsestid
24 timer
Tilberedelsestid
24 timer
Tid i alt
48 timer
Ingredienser
  Andefedt (Fra de confiteret andelår)
1 tsk Sød sennep (Eller efter smag)
  Salt
  Peber
Vejledning

Anderiletten

Konfiter dine andelår, se f.eks. vores opskrift på Confit de canard.

Hæld andefedtet og saften i en skål og lad andelårene køle af.

Anderilette

Pil kødet af andelårene, så det trævler.

Læg derefter kødet op i skålen med andefedtet og tilsæt sød sennep og rør det godt sammen.

Smag til med salt og peber.

Læg anderiletten op i en lufttæt beholder og pres det sammen.

Anderilette

Sæt riletten på køl i et par timer.

Riletten er klar nu klar til servering.


Brød

Brug gerne noget daggammelt brød, f.eks. fra denne franskbrød opskrift, som skæres i skiver og ristes ret hårdt. Det er vigtigt at det bliver sprødt, da retten kræver det.

Smør det ristede franskbrød med smør og læg et lag anderilette hen over og server det med tynde skiver syltede rødløg

Noter

Retten kan f.eks. spises som en sandwich når du holder pause for at rette dit cykeludstyr til på en cykeltur med vennerne.

Kategori

Mad


Vil du selv i gang med sous vide?

•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.
•    Hvis du leder efter vakuumpakkere eller kombiovne med sous vide funktion, så kan du f.eks. besøge:

Sværhedsgrad
Sociale medier