fbpx Tyrkisk pide | opskrifter | GastroFun.dk

Tyrkisk pide

Tyrkisk pide
Sidst ændret:
Mandag den 24. februar, 2020 - 09:56
Beskrivelse

Tyrkisk pide med oksekød og feta 😋

Jeg får omkring 10-12 stykker ud af denne portion - det kommer an på hvor store du laver dem. ♥️

Sværhedsgrad
Udbytte
10 stk.
Forberedelsestid
1 time, 15 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
1 time, 30 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Dejen)
25 g Gær
450 g Mel
2 1⁄2 dl Vand (lunken)
1 1⁄2 spsk Sukker
2 tsk Salt
2 spsk Olie
  Opskriftsgruppe (Fyld)
1 Løg (hakket)
2 Tomater (finthakket)
  Løg
1 tsk Olivenolie
1 spsk Salt
  Krydderier (tilsæt evt. egne valg at krydderier. Jeg tilføjede 1-2 spsk af de 7 krydderier.)
  Feta
Vejledning

Dejen

Gæren opløses i vand, og alle de tørre ingredienser blandes sammen og tilsættes derefter til vandblandingen.

Tilsæt derefter olien, og ælt dejen grundigt.

Lad dejen hæve i en time derefter.

 

Fyldet

Hak grøntsagerne og oksekødet fint.

Jeg lagde det hele i en foodprocesser.

Tag derefter en klump dej og rul ud til ønskede størrelse.

Luk derefter i enderne, og fold kanterne ind mod siden.

Pensel med et pisket æg, og drys pinjekerner over.

Til de med feta, drysses der feta på dejen (kan blandes med mozarella )

Bages ved varmluft 200 grader, i cirka 15 minutter.

Source

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Annonce: Mangler du vininspiration til maden - se mere her hos Den Sidste Flaske.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Simit
Opskrift
Foodeliciouscph
Kebbeh
Opskrift
Foodeliciouscph
Baklava
Opskrift
Foodeliciouscph
Fatayer (fyldte brød)
Opskrift
Foodeliciouscph