fbpx Tyrkisk pide | opskrifter | GastroFun.dk

Tyrkisk pide

Tyrkisk pide
Sidst ændret:
Mandag den 24. februar, 2020 - 09:56
Beskrivelse

Tyrkisk pide med oksekød og feta 😋

Jeg får omkring 10-12 stykker ud af denne portion - det kommer an på hvor store du laver dem. ♥️

Sværhedsgrad
Udbytte
10 stk.
Forberedelsestid
1 time, 15 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
1 time, 30 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Dejen)
25 g Gær
450 g Mel
2 1⁄2 dl Vand (lunken)
1 1⁄2 spsk Sukker
2 tsk Salt
2 spsk Olie
  Opskriftsgruppe (Fyld)
1 Løg (hakket)
2 Tomater (finthakket)
  Løg
1 tsk Olivenolie
1 spsk Salt
  Krydderier (tilsæt evt. egne valg at krydderier. Jeg tilføjede 1-2 spsk af de 7 krydderier.)
  Feta
Vejledning

Dejen

Gæren opløses i vand, og alle de tørre ingredienser blandes sammen og tilsættes derefter til vandblandingen.

Tilsæt derefter olien, og ælt dejen grundigt.

Lad dejen hæve i en time derefter.

 

Fyldet

Hak grøntsagerne og oksekødet fint.

Jeg lagde det hele i en foodprocesser.

Tag derefter en klump dej og rul ud til ønskede størrelse.

Luk derefter i enderne, og fold kanterne ind mod siden.

Pensel med et pisket æg, og drys pinjekerner over.

Til de med feta, drysses der feta på dejen (kan blandes med mozarella )

Bages ved varmluft 200 grader, i cirka 15 minutter.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Læs også
Simit
Opskrift
Foodeliciouscph
Kebbeh
Opskrift
Foodeliciouscph
Baklava
Opskrift
Foodeliciouscph
Fatayer (fyldte brød)
Opskrift
Foodeliciouscph
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier