Tyrkisk pide
Tyrkisk pide med oksekød og feta 😋
Jeg får omkring 10-12 stykker ud af denne portion - det kommer an på hvor store du laver dem. ♥️
Dejen
Gæren opløses i vand, og alle de tørre ingredienser blandes sammen og tilsættes derefter til vandblandingen.
Tilsæt derefter olien, og ælt dejen grundigt.
Lad dejen hæve i en time derefter.
Fyldet
Hak grøntsagerne og oksekødet fint.
Jeg lagde det hele i en foodprocesser.
Tag derefter en klump dej og rul ud til ønskede størrelse.
Luk derefter i enderne, og fold kanterne ind mod siden.
Pensel med et pisket æg, og drys pinjekerner over.
Til de med feta, drysses der feta på dejen (kan blandes med mozarella )
Bages ved varmluft 200 grader, i cirka 15 minutter.
Følg mig på Instagram her.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.