Tartar Sauce

Tartar Sauce (Sauce Tartare)
Sidst ændret:
Fredag den 26. marts, 2021 - 14:41
Beskrivelse

Denne lækre sauce tartare er et godt modspil til friterede skaldyr, rejer, fisk og fish 'n' chips.

Opskriften er simpel og nem at lave. 

Saucen er kold og kan bruges til mange ting, men friturestegt fiskefilet, fish n' chips eller som en kold sauce til en grillaften, der rammer den plet.

Det minder lidt om remoulade i konsistensen og jeg må indrømme at jeg i mange år ikke kunne lide det. Nok mest fordi der var cornichoner i, som jeg ikke kunne udstå. I dag elsker jeg saucen, som jeg tit bruger.

Sauce Tartare

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
1 time
Tilberedelsestid
0 minutter
Tid i alt
1 time
Ingredienser
2 dl Mayonaise (Hjemmerørt eller Miracel Whip)
1⁄2 tsk Dijonsennep
3 spsk Kapers (hakket)
3 spsk Cornichoner (hakket)
1⁄2 Skalotteløg (finthakket, brug et almindelig løg hvis du ikke har skalotte)
1 spsk Purløg (finthakket)
1 spsk Persille (finthakket)
  Krydderier (Salt og peber)
Vejledning

Jeg plejer at røre min egen mayonnaise selv. Jeg synes at købeudgaverne typisk er lidt for søde. Jeg bruger typisk den her stavblendermayonnaiseopskrift, dog uden cayennepeber. Da der er sennep i min mayo, kommer jeg ikke sennep i min sauce tartare.

Rør mayonnaise og creme fraichen sammen i en skål. Tilsæt sennep.

Hak alle ingredienser fint og kom dem i blandingen.

Smag til med salt, peber og citronsaft.

Sauce Tartare

 

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier