fbpx Sne af trøffelolie ✅ | molekylær gastronomi opskrift på Gastro Fun

Spidskål med trøffelolie-sne, confiterede kartofler og salttørret æggeblomme

Sne af trøffelolie
Underrubrik
Sne af trøffelolie lavet med Zorbit
Sidst ændret:
Torsdag den 7. marts, 2019 - 01:28
Beskrivelse

Spidskål med trøffelolie-sne, confiterede kartofler og salttørret æggeblomme lavet ved hjælp af gastrokemien zorbit.

Udbytte
2 Portioner
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
40 minutter
Ingredienser
10 g Olie (Ekstra jomfru olivenolie)
5 g Olie (Trøffelolie)
1⁄2 Spidskål
1 Æggeblommer (Salttørret)
4 Kartoffel (Gerne store bagekartofler)
3 dl Andefedt
Vejledning

Trøffelolie-sne

  1. Hæld olivenolie og trøffelolie i en skål
  2. Tilsæt en lille smule Zorbit ad gangen, mens du rører
  3. Fortsæt indtil olien tykner og bliver til sne


Confiterede kartofler

Udskær kartoflerne til små runde kugler med en Melon Baller. "Kog" dem i andefedtet i 20-25 minutter til de er møre.

 

Grillet spidskål

Skær kålet i 2 dele og mariner dem i salt og olivenolie. Grill dem på ret høj varme i ca. 5 minutter på hver side.

 

Server retten med røget yoghurt og riv lidt salttørret æggeblomme henover.

Noter
Source
Kategori
Sociale medier