fbpx ✅Sous Vide Creme Brulee | opskrifter | GastroFun.dk

Sous Vide Creme Brulee

Creme Brulee med bær
Underrubrik
Verdens nemmeste Creme Brulee
Sidst ændret:
Mandag den 23. november, 2020 - 20:06
Beskrivelse

En lækker og luftig Creme Brulee toppet med bær.

Opskriften er bulleproof og lavet i sous vide.

Der skal bruges 2x 250ML glas - der vil være lidt creme i overskud, man kan eventuelt lave en tredje portion i et 150ml glas

Sværhedsgrad
Udbytte
2 Portioner
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
1 time
Tid i alt
1 time, 5 minutter
Ingredienser
500 ml Fløde
100 g Sukker
1 pk Blåbær
1 pk Hindbær
Vejledning

Tænd din Sous Vide på 85 grader celsius.

Sæt en gryde over, ved svag varme og hæld fløden i. Bland æggeblommer, sukker og vaniljeessens sammen og pisk det grundigt sammen. Når fløden er ved at være varm, tilsættes den æggemassen lidt efter lidt imens den piskes.

Nu skulle du gerne have en skummende, flydende, homogen masse - den hælder du over på dine glas, hvorefter der puttes låg på glassene. Sæt eventuelt en elastik omkring låget så de holder tæt i badet.

Herefter skal dine Creme Brulee have 1 time i vandbadet.

Efter en time tages de op, nedkøles med isvand og derefter på køl. Når de skal serveres drysses der lidt sukker på toppen, hvorefter sukkeret karamelliseres med en gasbrænder, så de før en sprød skorpe af sukker. Herefter pyntes de og serveres med lidt friske bær.

De kan laves på forhånd og kan holde sig på køl i en uge.

God fornøjelse og velkomme.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier