fbpx Sigara börek | opskrifter | GastroFun.dk

Sigara börek

SIGARA BÖREK
Sidst ændret:
Tirsdag den 7. april, 2020 - 13:07
Beskrivelse

SIGARA BÖREK

♥️♥️ Nemmeste opskrift, og lige til at gå til!.

Denne dejlige tyrkiske ret er god som en forret eller snack. 

Sværhedsgrad
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
15 minutter
Ingredienser
1 pk Filodej
200 g Feta (enhver feta kan bruges, Sutdiyari er min favorit)
1 bdt Persille
1 Æg (pisket)
3 spsk Sesamfrø (sorte)
  Olie (til stegningen)
Vejledning

Husk at være opmærksom på, at fillodej tørrer lynhurtigt ud og kan blive rigtig irriterende at arbejde med!

Derfor bruger jeg altid et rent fugtigt klæde, som jeg lægger over arkene når pakken åbnes.

Start med at smuldre fetaen ved brug af en gaffel, og tilføj derefter din hakkede persille.

Tilføj de 3 spsk sesamfrø, og rør godt rundt så det hele er blandet sammen.

Tag nu dit filoark, og pensel det med et pisket æg.

Tilføj osteblandingen i en tynd “ stribe” på filodejen og rul sammen.

Steg rullerne i olien i et par minutter indtil de er gyldne ♥️

Source

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også