fbpx ✅Saltmandler | opskrifter | GastroFun.dk

Saltmandler

Saltmandler
Sidst ændret:
Mandag den 27. juli, 2020 - 12:37
Beskrivelse

Jeg lavede tapas til min datters fødselsdag. I min familie har vi altid været store fans af oste-/pølsebord, og tapas er bare en let måde at lave mad til mange mennesker på.

Sammen med grøn pesto, syltede hvidløg og de forskellige pølser/skinker synes jeg, at saltede mandler passer perfekt til sådan en menu!

Saltmandler er også skønne bare at snacke på, og de er heldigvis både gode, når de er kolde og lune, så man kan sagtens lave en stor portion.

Her får du min opskrift på knasende sprøde saltede mandler!

Sværhedsgrad
Forberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Hviletid
20 minutter
Tid i alt
42 minutter
Ingredienser
85 g Salt
200 g Vand
200 g Mandler
Vejledning
  1. Kog vandet og rør herefter saltet ud i vandet, så det bliver helt opløst.
  2. Læg mandlerne i saltvandet og lad det stå i tyve minutter.

  3. Tænd ovnen på 150 grader.

  4. Tag mandlerne op af vandet og sørg for, at de er dryppet godt af.

  5. Kom bagepapir på en bageplade og fordel mandlerne herpå i ét lag.

  6. Sæt mandlerne i den forvarmede ovn og lad dem bage i cirka 20 minutter.

  7. Tag mandlerne ud og lad dem afkøle en anelse (de er meget varme).

  8. Servér straks eller opbevar dem i en lufttæt beholder.

Saltmandler

Læs også
Salte Mandler
Opskrift
Food N' Fun
Sprøde saltede mandler
Opskrift
Lotte Weber
Salte paprikamandler
Opskrift
Mette
Brændte mandler
Opskrift
Bent Soele Christensen
Kandiserede mandler
Opskrift
Lotte Weber
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier