Saftig squashkage

Har du squash i haven, har du garanteret mange af dem, og det kan være svært at finde på nye ting at anvende grøntsagen i.
Én af de ting, man aldrig går fejl af, er en saftig og lækker squashkage.
Opskriften her udmærker sig ved at være hurtig og nem at bage samtidig med, at den smager forrygende.
Redaktion: Se også denne meget populære opskrift på squashkage.
Pisk rørsukker, brun farin, vanillesukker, æg og olie sammen med en elpisker.
Bland mel, bagepulver, natron, salt og kanel sammen i en skål.
Sigt det i olie/æggemassen og rør det sammen med en dejskraber.
Rør groftrevet squash i dejen.
For en bradepande (cirka 23 x 33 centimeter) med bagepapir og hæld dejen i.
Bag kagen i cirka 30 minutter ved 185 grader.
Tjek med et træspyd, om den er gennembagt.
Squashkage egner sig rigtig godt til nedfrysning, så hvis du har mange squash, kan du bage flere kager på én gang og fryse dem ned.
Så kan du servere squashkage i lang tid efter, at squashsæsonen er slut.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.