Dejlig og lækker sous vide tilberedt rødspættefilet. Serveret klassisk med kogte, hvide kartofler og en dejlig persillesovs.
Dejlig og lækker sous vide tilberedt rødspættefilet.
Serveret klassisk med kogte, hvide kartofler og en dejlig persillesovs.
Antal: personer
Rødspættefilet sous vide
Dejlig og lækker sous vide tilberedt rødspættefilet. Serveret klassisk med kogte, hvide kartofler og en dejlig persillesovs.
Udskriv
Pin
Del på Facebook
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!
Ingredienser
Sous vide rødspættefilet
- 4 stk. Rødspættefilet uden ben
- Salt
Kartofler
- 300 gram Kartofler
- Salt
Persillesovs - opbagt sovs
- 15 gram Smør
- 2 spsk. Mel
- 3.5 deciliter Mælk
- 4 spsk. Persille hakket
- Salt og peber
Sådan gør du
Sous vide rødspættefilet
- Saltes på begge sider og skal stå i stuetemperatur og trække i 20 min.
- Skyl rødspætterne for salt og tør dem godt af bagefter.
- Vakuumpak rødspætterne.
- Rødspætterne kommes i sous vide - 25 minutter ved 55 grader.
- Dyp fisken tør og anret på en tallerken.
Kartofler
- Skræl kartoflerne og kog dem i let saltet vand, til de er møre.
- Ved normal størrelse kartofler tager det omkring 15 minutter.
Persillesovs - opbagt sovs
- Smelt smørret i en gryde og tilsæt mel. Pisk indtil melet er helt opsuget i melet.
- Tilsæt mælken lidt af gangen, under konstant piskning.
- Kog sovsen igennem i cirka 3-4 minutter så melsmagen forsvinder.
- Tilsæt den hakkede persille.
- Smag til med salt og peber.
- Maden er nu klar til anretning og servering.
Om forfatteren
Michelle elsker at være i køkkenet og prøve nye spændende ting og kombinationer.