ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Rødspættefilet sous vide

MICHELLE TOLBøLL | 7. oktober 2019
Dejlig og lækker sous vide tilberedt rødspættefilet. Serveret klassisk med kogte, hvide kartofler og en dejlig persillesovs.

Dejlig og lækker sous vide tilberedt rødspættefilet.

Serveret klassisk med kogte, hvide kartofler og en dejlig persillesovs.


Antal: 2 personer

Rødspættefilet sous vide

Dejlig og lækker sous vide tilberedt rødspættefilet. Serveret klassisk med kogte, hvide kartofler og en dejlig persillesovs.
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Michelle Tolbøll
Forb. tid: 25 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

Sous vide rødspættefilet

  • 4 stk. Rødspættefilet uden ben
  • Salt

Kartofler

  • 300 gram Kartofler
  • Salt

Persillesovs - opbagt sovs

  • 15 gram Smør
  • 2 spsk. Mel
  • 3.5 deciliter Mælk
  • 4 spsk. Persille hakket
  • Salt og peber

Sådan gør du

Sous vide rødspættefilet

  • Saltes på begge sider og skal stå i stuetemperatur og trække i 20 min.
  • Skyl rødspætterne for salt og tør dem godt af bagefter.
  • Vakuumpak rødspætterne.
  • Rødspætterne kommes i sous vide - 25 minutter ved 55 grader. 
  • Dyp fisken tør og anret på en tallerken.

Kartofler

  • Skræl kartoflerne og kog dem i let saltet vand, til de er møre.
  • Ved normal størrelse kartofler tager det omkring 15 minutter.

Persillesovs - opbagt sovs

  • Smelt smørret i en gryde og tilsæt mel. Pisk indtil melet er helt opsuget i melet. 
  • Tilsæt mælken lidt af gangen, under konstant piskning.
  • Kog sovsen igennem i cirka 3-4 minutter så melsmagen forsvinder.
  • Tilsæt den hakkede persille.
  • Smag til med salt og peber.
  • Maden er nu klar til anretning og servering.

Om forfatteren


Michelle elsker at være i køkkenet og prøve nye spændende ting og kombinationer.