Rødspættefilet sous vide

Dejlig og lækker sous vide tilberedt rødspættefilet.
Serveret klassisk med kogte, hvide kartofler og en dejlig persillesovs.
Sous vide rødspættefilet
Saltes på begge sider og skal stå i stuetemperatur og trække i 20 min.
Skyl rødspætterne for salt og tør dem godt af bagefter.
Vakuumpak rødspætterne.
Rødspætterne kommes i sous vide - 25 minutter ved 55 grader.
Dyp fisken tør og anret på en tallerken.
Kartofler
Skræl kartoflerne og kog dem i let saltet vand, til de er møre.
Ved normal størrelse kartofler tager det omkring 15 minutter.
Persillesovs - opbagt sovs
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mel. Pisk indtil melet er helt opsuget i melet.
Tilsæt mælken lidt af gangen, under konstant piskning.
Kog sovsen igennem i cirka 3-4 minutter så melsmagen forsvinder.
Tilsæt den hakkede persille.
Smag til med salt og peber.
Maden er nu klar til anretning og servering.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.
Hvad kan du med sous vide?
• Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
• Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.