Rødbedetatar

En drønlækker rødbedetartar helt uden kød. Yderst præsentabel og perfekt som en forret, når der er gæster.
Rødbedetatar opskrift
-
Rødbeder hakkes fint, eventuelt i en blender eller kødhakker, og kommes i en skål.
-
Hak kapers, skalotteløg og estragon og rør sammen med rødbede.
-
Tilsæt æbleeddike, sennep, limesaft, salt og peber.
-
Skil æggeblommerne fra æggehviderne.
-
Anret estragonmayo på tallerkenen.
-
Rødbedetartar anrettes ovenpå estragonmayo.
-
Drys med revet ost og anret med en æggeblomme på toppen.
-
Pynt eventuelt med brøndkarse.
TIP: Servér eventuelt med rugbrødschips eller surdejsbrød.
Følg mig på Instagram her.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.
Kommentarer
Rødbedetartar
Rødbedetartaren ser lækker ud - hvilke rødbederskal bruges ? Rå, kogte eller syltede ?
bedste hilsner Lisbeth