Rødbedetatar

Rødbedetatar
Sidst ændret:
Torsdag den 10. december, 2020 - 14:47
Beskrivelse

En drønlækker rødbedetartar helt uden kød. Yderst præsentabel og perfekt som en forret, når der er gæster.

 

Rødbedetatar opskrift

Udbytte
4 personer
Ingredienser
400 g Rødbede (hakket)
1 spsk Kapers
1 spsk Estragon (hakket)
2 Skalotteløg (finthakket)
1⁄2 Lime (saften herfra)
100 g ost (revet gammel knas fra Arla Unika)
1 dl Mayonnaise (estragonmayo)
Vejledning
  1. Rødbeder hakkes fint, eventuelt i en blender eller kødhakker, og kommes i en skål.

  2. Hak kapers, skalotteløg og estragon og rør sammen med rødbede.

  3. Tilsæt æbleeddike, sennep, limesaft, salt og peber.

  4. Skil æggeblommerne fra æggehviderne.

  5. Anret estragonmayo på tallerkenen.

  6. Rødbedetartar anrettes ovenpå estragonmayo.

  7. Drys med revet ost og anret med en æggeblomme på toppen.

  8. Pynt eventuelt med brøndkarse.

Noter

TIP: Servér eventuelt med rugbrødschips eller surdejsbrød.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier

Kommentarer