fbpx ✅Rødbedehummus | opskrifter | GastroFun.dk

Rødbedehummus

Rødbedehummus
Sidst ændret:
Tirsdag den 7. januar, 2020 - 10:04
Beskrivelse

Smuk og dejlig opskrift på hummus - lavet med rødbeder.

Den er flot at se på og let at bruge som et mellemmåltid eller snack sammen med f.eks. rugbrød eller snacks.

Vi har opskriften fra bogen: "Antiinflammatorisk kost for begyndere", skrevet af Elizabeth Nebelong. Hun skriver følgende tip til opskriften:

"Hummussen smager skønt tilsat lidt hakket mynte. Den holder sig fint på køl i tre dage."

Sværhedsgrad
Udbytte
2 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
1 time
Hviletid
20 minutter
Tid i alt
1 time, 25 minutter
Ingredienser
1⁄2 Citron (øko)
150 g Rødbede
100 g Kikærter (kogte)
2 spsk Vand (koldt)
1 tsk Olie
Vejledning

Skyl og riv skallen af den halve citron fint.

Skrub rødbeden grundigt og kog den tildækket med vand for lav varme 1 times tid, til den er mør.

Lad den afkøle lidt, eventuelt overhældt med koldt vand.

Flå så den kogte rødbede og kør den på foodprocessoren eller minihakkeren med alle øvrige ingredienser til en cremet hummus.

Noter

Foto: Skovdal Nordic

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Annonce: Mangler du vininspiration til maden - se mere her hos Den Sidste Flaske.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
portobello burger
Opskrift
Redaktion
Nemme veje til grønnere mad
Artikel
Redaktion
Hovski-sauce-ski
Artikel
Redaktion
Thaisuppe med rejer
Opskrift
Redaktion