fbpx 🦐🥗Rejesalat | opskrifter | GastroFun.dk

Rejesalat

Rejesalat
Sidst ændret:
Onsdag den 8. april, 2020 - 12:14
Beskrivelse

En skøn forårsagtig salat med frisk spinat, små nye kartofler, rejer og hjemmerørt mayo. Den satte for alvor gang i forårsfornemmelserne!

Rejesalat

En rigtig dejlig ret til frokost eller som et tilbehør til aftensmaden, eksempelvis hvis den står på fisk.

 

Rejesalat opskrift

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Ingredienser
  Asparges (16 - 20 styk)
600 g Kartofler (nye)
450 g Rejer
2 spsk Smør
250 g Babyspinat
Vejledning
  1. Kog kartoflerne møre.

  2. Steg aspargesene ganske hurtigt på panden med smør. De skal ikke have mere end 60 sekunder.

  3. Skyl babyspinaten og dræn den.

  4. Anret babyspinaten på tallerkener eller ét stort fad.

  5. Halvér de afkølede kartofler og anret dem dem asparges ovenpå spinatbladene.

  6. Skær avocadoen ud i stykker og læg den sammen med rejer (enten optøede eller drænede for lage) ovenpå kartofler og asparges.

  7. Servér med en lækker hjemmerørt mayonnaise eller en klat dilddressing samt et godt brød.

Læs også
Salater
Artikel
Redaktion
Spicy rejesalat
Opskrift
Henriette Kristiansen
Rejesalat
Opskrift
Ninna Hertha Post Jensen
Alt godt til påskefrokosten
Artikel
Redaktion
Salat med stenbiderrogn
Opskrift
Anne Mette Autzen
Forårstid er aspargestid
Artikel
Redaktion
Sous Vide Hvide Asparges
Opskrift
Per Asmussen
Hvide Asparges Sous Vide
Opskrift
Per Asmussen
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier