Pulled pork tærte

Nem og lækker hverdagsret, hvor du kan få det bedste ud af hvad du har i dit køleskab. Jeg kalder typisk retten for en "Tøm-køleskabet-tærte" og der er nærmest ingen grænser for hvad du kan bruge af rester hertil.
Jeg laver altid en stor portion pulled pork og fryser det ned i mindre portioner, så jeg har nem aftensmad i en travl hverdag.
Denne tærtebund kan som sagt bruges til at samle de fleste rester og give dem nyt liv i en tærte.
Tærtebund
Bland det hele sammen til en fast dej.
Smør din tærteform/fad med en smule olie.
Rul dejen ud til den passer i et fadet/formen.
Tærtefyld
Bland alle ingredienserne sammen i en skål og rør godt rundt i den.
Hæld massen over tærtebunden i fadet/formen og stil det i ovnen.
Bag det ved 180 grader i en varmluftsovn i 25 minutter.
Lad tærten stå og "hvile" i 10-15 minutter før den serveres.
Velbekomme.