fbpx Pulled pork tærte 🍴 | opskrifter | GastroFun.dk

Pulled pork tærte

Pulled pork tærte
Beskrivelse

Nem og lækker hverdagsret, hvor du kan få det bedste ud af hvad du har i dit køleskab. Jeg kalder typisk retten for en "Tøm-køleskabet-tærte" og der er nærmest ingen grænser for hvad du kan bruge af rester hertil.

Jeg laver altid en stor portion pulled pork og fryser det ned i mindre portioner, så jeg har nem aftensmad i en travl hverdag. 

Denne tærtebund kan som sagt bruges til at samle de fleste rester og give dem nyt liv i en tærte.

Udbytte
3 Portioner
Foreberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
40 minutter
Tid i alt
45 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Tærtebund)
200 g Hvedemel
1 tsk Salt
1 dl Vand
1⁄2 dl Olie
  Opskriftsgruppe (Tærtefyld)
1⁄2 Porre
1⁄2 Løg
150 g Pulled Pork (Rester af tilberedt pulled pork. Kan sagtens erstattes af andre rester)
5 Æg
1⁄2 dl Fløde (Eller mælk)
  Salt
  Peber
Vejledning

Tærtebund

Bland det hele sammen til en fast dej.

Smør din tærteform/fad med en smule olie.

Rul dejen ud til den passer i et fadet/formen.

 

Tærtefyld

Bland alle ingredienserne sammen i en skål og rør godt rundt i den.

Hæld massen over tærtebunden i fadet/formen og stil det i ovnen.

Bag det ved 180 grader i en varmluftsovn i 25 minutter.

Lad tærten stå og "hvile" i 10-15 minutter før den serveres.

Velbekomme.

Pulled pork tærte

Pulled pork tærte

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier