fbpx Pulled pork tærte 🍴 | opskrifter | GastroFun.dk

Pulled pork tærte

Pulled pork tærte
Sidst ændret:
Onsdag den 23. oktober, 2019 - 14:16
Beskrivelse

Nem og lækker hverdagsret, hvor du kan få det bedste ud af hvad du har i dit køleskab. Jeg kalder typisk retten for en "Tøm-køleskabet-tærte" og der er nærmest ingen grænser for hvad du kan bruge af rester hertil.

Jeg laver altid en stor portion pulled pork og fryser det ned i mindre portioner, så jeg har nem aftensmad i en travl hverdag. 

Denne tærtebund kan som sagt bruges til at samle de fleste rester og give dem nyt liv i en tærte.

Sværhedsgrad
Udbytte
3 Portioner
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
40 minutter
Tid i alt
45 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Tærtebund)
200 g Hvedemel
1 tsk Salt
1 dl Vand
1⁄2 dl Olie
  Opskriftsgruppe (Tærtefyld)
1⁄2 Porre
1⁄2 Løg
150 g Pulled Pork (Rester af tilberedt pulled pork. Kan sagtens erstattes af andre rester)
5 Æg
1⁄2 dl Fløde (Eller mælk)
  Salt
  Peber
Vejledning

Tærtebund

Bland det hele sammen til en fast dej.

Smør din tærteform/fad med en smule olie.

Rul dejen ud til den passer i et fadet/formen.

 

Tærtefyld

Bland alle ingredienserne sammen i en skål og rør godt rundt i den.

Hæld massen over tærtebunden i fadet/formen og stil det i ovnen.

Bag det ved 180 grader i en varmluftsovn i 25 minutter.

Lad tærten stå og "hvile" i 10-15 minutter før den serveres.

Velbekomme.

Pulled pork tærte

Pulled pork tærte

Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her:

 

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Tøm køleskabet tærte
Opskrift
Anette