Porre sous vide

Dejlige porrer tilberedt sous vide. Jeg vil gerne garantere dig at sådan har du aldrig har smagt så lækker en porre før.
Grøntsager kan virkelig forvandles til et godt resultat ved hjælp af lidt salt og smør og en tur i det "magiske" vandbad.
Generelt bruger vi danskere ikke nok tid på at kræse for vores grøntsager, så tit bliver de "bare" kogt i vand. Det er faktisk en meget hård tilberedningsform for grøntsager, så jeg vil mere anbefale dampning, beurre monté eller sous vide.
Start med at tænde din sous vide på 85 grader.
Fjern det yderste blad, skær bunden af og skær et par stykker porre.
Skyl porren godt af og krydr med salt på begge sider.
Kom en stor klat smør med i vakuumposen og forsegl den.
Tilbered den i 1 time.
Tag den ud af posen og fjern de yderste blade, hvor den stadig er sej. Det fik jeg ikke gjort før jeg fik taget billedet herunder.
Server straks.
Hvad kan du med sous vide?
• Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
• Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.