Porre sous vide

Porre sous vide
Sidst ændret:
Fredag den 15. januar, 2021 - 10:25
Beskrivelse

Dejlige porrer tilberedt sous vide. Jeg vil gerne garantere dig at sådan har du aldrig har smagt så lækker en porre før.

Grøntsager kan virkelig forvandles til et godt resultat ved hjælp af lidt salt og smør og en tur i det "magiske" vandbad.

Generelt bruger vi danskere ikke nok tid på at kræse for vores grøntsager, så tit bliver de "bare" kogt i vand. Det er faktisk en meget hård tilberedningsform for grøntsager, så jeg vil mere anbefale dampning, beurre monté eller sous vide

Porre sous vide

Sværhedsgrad
Udbytte
2 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
1 time
Tid i alt
1 time, 5 minutter
Ingredienser
  Salt
  Smør
Vejledning

Start med at tænde din sous vide på 85 grader.

Fjern det yderste blad, skær bunden af og skær et par stykker porre.

Skyl porren godt af og krydr med salt på begge sider. 

Kom en stor klat smør med i vakuumposen og forsegl den.

Tilbered den i 1 time.

Tag den ud af posen og fjern de yderste blade, hvor den stadig er sej. Det fik jeg ikke gjort før jeg fik taget billedet herunder.

Server straks.

Porrer sous vide

Kategori

Hvad kan du med sous vide?


•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.


Sociale medier