fbpx ✅🍹Pisco sour | opskrifter | GastroFun.dk

Pisco sour

Pisco sour
Sidst ændret:
Mandag den 5. oktober, 2020 - 12:27
Beskrivelse

Mit bud på en opskrift på den sydamerikanske klassiker: "Pisco sour".

Drinken stammer fra Peru eller Chile (afhængig af hvem du spørger).

Drinken er meget elegant, fyldig og ret afbalanceret. 

Min version her er alt det og meget mere!

Det er også urte- og frugtagtig, ligesom jeg kan lide det!

Sværhedsgrad
Ingredienser
5 cg Pisco (BarSol)
1 1⁄2 cl Passionsfrugtpuré (MONIN Europe)
  Mynte (et par blade)
Vejledning

 

Fyld din shaker med alle ingredienserne, den skal først dry shakes (rystes uden is).

Ryst den hårdt, så du får en lækker skum. 

Fyld isterninger i din shaker og ryst igen.

Hæld din cocktail i et ønsket glas sammen med is.

Hvis du ikke vil have små stykker mynte i din cocktail, kan du fint sigte dem fra. Jeg gjorde det ikke, fordi jeg kan lide små stykker mynte.

Skål

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Læs også
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier