Pina Colada

Luksusudgave af den klassiske PIÑA COLADA, der er kendt som den officielle drink i Puerto Rico.
Vi har opskriften fra bogen: "Ikoniske cocktails", skrevet af Jesper Schmidt. Han skriver følgende om den:
"Direkte oversat betyder Piña Colada ’sigtet ananas’, som henviser til den friskpressede ananasjuice, der helst skal bruges. Men har du ikke lige det ved hånden, bliver det stadig en fantastisk cocktail med købejuice. Piña Colada blev opfundet i 1952 i Puerto Rico af Ramón Monchito Marrero, der var bartender på Caribe Hilton Hotel, og den emmer da også af caribiske smage som kokos, ananas, lime og rom. Limesaft er afgørende i opskriften, for ellers risikerer Piña Colada’en at blive for sød. Denne version er blendet med et par kugler kokossorbet, hvilket giver en blød og læskende fornemmelse, der er forrygende på en varm dag."
Opskriften kræver lidt grej, hvis du vil lave den helt korrekt:
- coupeglas
- jigger
- blender
Kom alle ingredienser i en blender, og blend til en ensartet og blød masse.
Hæld cocktailen i et glas, og pynt med ananasblade eller lidt frisk ananas.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.