fbpx 🔥🥩Peberbøf | opskrifter | GastroFun.dk

Peberbøf

Peberbøf
Underrubrik
Steak au poivre vert
Beskrivelse

Opskrift på den franske klassiker: "Steak au poivre vert" (Peberbøf), hvor de lækre syrlige peberkorn spiller perfekt sammen med det møre kød.

Vi har fĂĄet opskriften fra Michel Michauds bog: "Smagens Mester".

Udbytte
1 Portioner
Foreberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Oksemørbrad)
  Madagaskarpeberkorn (Syltede og knust)
  Opskriftsgruppe (Pebersauce)
3 cl Cognac (3-4 cl)
5 cl Hvidvin
5 cl fond (Brun (5-6 cl))
5 g Smør
Vejledning

Bøf

Vend 1 skive oksemørbrad à ca. 200 g i knuste syltede, grønne Madagascarpeberkorn.

Steg 2-3 minutter på begge sider i smør på en sauterpande, tag op og læg tournedosen på en tallerken med et stykke stanniol over.

 

Sauce

Flambér panden med 3-4 cl cognac, tilsæt 5 cl hvidvin og reducér til næsten “tør pande”.

Tilsæt 5-6 cl fond brun (se side 42) og pisk op med 5 g smør.

Hæld saucen over tournedosen og servér straks.

Source

Som læser hos GastroFun får du en eksklusiv rabat på bogen "Smagens Mester", hvorfra denne opskrift stammer:

Brug rabatkoden: gastrofun - så får du 20 % i rabat ved køb af bogen som du kan finde ved at følge dette link

Kategori

Mad

Sværhedsgrad
Sociale medier