ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Pakora

NATASHARAZA | 25. maj 2020

ᴘᴀᴋᴏʀᴀ ᴡɪᴛʜ ᴍɪɴᴛ ᴄʜᴜᴛɴᴇʏ • ??

En blanding bestående af løg, kartofler marineret i kikærtemel og krydderier, der herefter frituresteges.

Det er en must have til iftar hjemme hos os.
 


Antal: 6 personer

Pakora

No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Natasharaza
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

Pakora

  • 2 tsk. Krydderier Peberkorn og koriander frø der blendes i en blender - men IKKE helt til pulver
  • 2.5 tsk. Kasoori Methi bukkehornsblade & salt
  • 2 tsk. Chiliflager
  • Chili frisk grøn - efter smag
  • 1 tsk. Anardana powder granatæblepulver
  • 1 stk. Løg stort
  • 5 stk. Kartofler små/mellemstore
  • 6 deciliter Kikærtemel cirka
  • 2.5 deciliter Vand

Mint Chutney

  • 1 bunch Mynte frisk
  • 0.333333 bunch Koriander frisk
  • 0.5 stk. Tomater lille
  • 1 clove Hvidløg stort
  • Olie
  • 1 spsk. Citronsaft
  • 7 stk. Chili frisk grøn chili eller efter smag
  • Salt og peber efter smag
  • Græsk Yoghurt eller almindelig yoghurt

Sådan gør du

Pakora

  • Skær grønt chili, kartofler og løg.
    I en skål tilføj din mel og vand og bland det til det får en smooth konsistens.
    Den skal hverken være for vandet eller for fast.
    Tilføj nu krydderierne og rør rundt.
    Tilføj nu løg, kartofler og grøn chili.
    Du skal nu her se, om det er behov for mere vand eller kikærtemel - husk nu, massen/blandingen skal ikke være runny/vandet, og omvendt skal den ikke være helt fast eller hård.
    Friture steges/steges i olie til at de bliver gylden brune.
     

Mint Chutney

  • I en blender hæld alle ovenstående ingredienser i - YES også stilken af mynte- og koriander bundet.

    Hvis jeres blender er lille (som min) kan det deles op over to omgange.

    Tilføj en lille sjat olie og blend. Hvis det bliver svært at blende kan en smule vand tilføjes undervejs, så det får en mere “runny” consistency.

    Man kan nu vælge at tilføje noget yoghurt eller græsk yoghurt, så det får en mere mild og cremet smag.

Om forfatteren


Natasha er glad for fusion food - en kombination af to forskellige køkkener, asian og western.

Følg mig på Instagram her.