fbpx ✅Pakora🥔🌱 | opskrifter | GastroFun.dk

Pakora

Pakora
Sidst ændret:
Mandag den 25. maj, 2020 - 12:11
Beskrivelse

ᴘᴀᴋᴏʀᴀ ᴡɪᴛʜ ᴍɪɴᴛ ᴄʜᴜᴛɴᴇʏ • 🥔🌱

En blanding bestående af løg, kartofler marineret i kikærtemel og krydderier, der herefter frituresteges.

Det er en must have til iftar hjemme hos os.
 

Sværhedsgrad
Udbytte
6 personer
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
20 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Pakora)
2 tsk Krydderier (Peberkorn og koriander frø der blendes i en blender - men IKKE helt til pulver)
2 1⁄2 tsk Kasoori Methi (bukkehornsblade & salt)
  Chili (frisk grøn - efter smag)
1 tsk Anardana powder (granatæblepulver)
1 Løg (stort)
5 Kartofler (små/mellemstore)
6 dl Kikærtemel (cirka)
2 1⁄2 dl Vand
  Opskriftsgruppe (Mint Chutney)
1 bdt Mynte (frisk)
1⁄3 bdt Koriander (frisk)
1⁄2 Tomater (lille)
1 fed Hvidløg (stort)
  Olie
1 spsk Citronsaft
7 Chili (frisk grøn chili eller efter smag)
  salt og peber (efter smag)
  Græsk Yoghurt (eller almindelig yoghurt)
Vejledning

Pakora

Skær grønt chili, kartofler og løg.

I en skål tilføj din mel og vand og bland det til det får en smooth konsistens.

Den skal hverken være for vandet eller for fast.

Tilføj nu krydderierne og rør rundt.

Tilføj nu løg, kartofler og grøn chili.

Du skal nu her se, om det er behov for mere vand eller kikærtemel - husk nu, massen/blandingen skal ikke være runny/vandet, og omvendt skal den ikke være helt fast eller hård.

Friture steges/steges i olie til at de bliver gylden brune.

 

Mint Chutney

I en blender hæld alle ovenstående ingredienser i - YES også stilken af mynte- og koriander bundet.

Hvis jeres blender er lille (som min) kan det deles op over to omgange.

Tilføj en lille sjat olie og blend. Hvis det bliver svært at blende kan en smule vand tilføjes undervejs, så det får en mere “runny” consistency.

Man kan nu vælge at tilføje noget yoghurt eller græsk yoghurt, så det får en mere mild og cremet smag.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Læs også
Chicken Cheese Balls
Opskrift
Natasharaza
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier