fbpx Oksemørbrad i ovn 🥩 | opskrifter | GastroFun.dk

Oksemørbrad i ovn

Oksemørbrad i ovn
Sidst ændret:
Fredag den 1. februar, 2019 - 09:55
Beskrivelse

Lækker og nem opskrift på et dejligt stykke oksemørbrad.

Kødet er mørt og lækkert, så det skal behandles forsigt og det må aldrig overtilberedes.

Sværhedsgrad
Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedelsestid
45 minutter
Tid i alt
1 time, 15 minutter
Ingredienser
1200 g Oksemørbrad (Helt stykke der er afpudset)
  Salt
  Peber
  Smør
Vejledning

Tag kødet ud af køleskabet minimum 30 minutter før det skal tilberedes. Så får kødet en lavere temperatur, hvilket er med til at sørge for at det steges i stedet for at blive "kogt" på panden.

Krydr kødet med rigeligt salt og peber.

Brun kødet på grill-pande eller stegegryde.

Sæt mørbraden i 200 grader varm ovn i cirka 20 minutter.

Tag mørbraden ud og lad den hvile  i 10-15 minutter.

Skær ud og server!

Oksemørbrad i ovn

Server f.eks. kødet sammen med bearnaisekartofler og stegte champignon:

Oksemørbrad

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier