fbpx 🍔Mini sliders med Confit de Canard | opskrift på Gastro Fun

Mini sliders med Confit de Canard

Mini sliders
Underrubrik
Serveret med syltede rødløg og ovnstegte kartofler
Beskrivelse

Hyggelig og dejlig ret bestående af små sliders. 

Fyldet kan varieres i mange retninger og min opskrift er lavet med rester af andeconfit og syltede rødløg som jeg havde i skabet.

Udbytte
15 Stk
Foreberedelsestid
1 time
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
1 time, 10 minutter
Ingredienser
1 spsk Tørgær
1 spsk Sukker
1 spsk Groft salt
5 dl Vand (Lunkent vand)
100 g Durum mel
100 g Pizzamel
300 g Hvedemel
2 spsk Olie
Vejledning

Sliders

Opløs gær, salt, sukker og olie i en skål.

Ælt melen i lidt ad gangen, til dejen er lind og smidig. Lad dejen hæve i 30 minutter under en badehætte eller et viskestykke.

Ælt dejen og del dejen i 15 stykker og rul dem til små boller. 

Placere bollerne side om side på en bageplade med bagepapir, så de kan vokse sammen under efterhævningen. Lad bollerne efterhæve i 30 min, mens ovnen varmes op til 220 grader varmluft.

Mini slider

Pensl bollerne med sammen pisket æggeblomme. Og drys med sesamfrø.

Mini slider

Bag bollerne i 10 min.

Lad bollerne køle af på en bagerist inden servering.

Mini slider

Fyldet

  • Denne gang serverede jeg mine sliders/mini burgere med:
  • Confit de canard. Vi laver altid store portion i sous vide, sĂĄ der tages en op fra frost der lunes i 30 minutter ved 75 grader i vandbadet for derefter at blive pillet/trevlet.
  • Miracel Whip.
  • SpidskĂĄl, der hakkes og vendes i en smule citronsaft.
  • Hjemmesyltede rødløg.
  • Ovnstegte kartofler. KartoffelbĂĄde der blev vendt olie, salt, paprika og peber og fik 30 minutter ved 220 grader varmluft.

Mini slider

 

 

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Alt du skal vide om burgeren
Artikel
Redaktion
Hjemmelavet fastfood
Artikel
Redaktion
Confit de canard sous vide
Opskrift
Anette
Syltede rødløg i skiver
Opskrift
Per Asmussen