fbpx 🥣Lynhurtig bearnaise | opskrifter | GastroFun.dk

Lynhurtig bearnaise

 Lynhurtig bearnaise
Sidst ændret:
Tirsdag den 29. oktober, 2019 - 10:45
Beskrivelse

Det her er mit bud pĂĄ en "fedtfattig" udgave af den klassiske Sauce Bearnaise.

Bearnaise

I denne bearnaisesovs bliver en del af smørret erstattet af grøntsagsbouillon, og så skal man kun bruge en tredjedel af den normale smørmængde.

Istedet for at piske smørret i massen, gør man det desuden modsat her!

 

Lynhurtig bearnaise sovs opskrift

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
5 minutter
Tid i alt
15 minutter
Ingredienser
100 g Smør
2 tsk Estragon (tørret)
  Salt (til smag)
Vejledning
  1. Smelt smørret i en gryde.
  2. Bland de øvrige ingredienser sammen i en skål og pisk dem sammen.
  3. Hæld blandingen ned i det smeltede smør og rør kraftigt.
  4. Lad saucen tykne under kraftig omrøring.
  5. Smag eventuelt til med mere salt og hvidvinseddike.
Noter

Tip: Hvis saucen skiller, så rør kraftigt i saucen. Alternativt kan der hældes lidt koldt vand ved!

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Annonce: Mangler du vininspiration til maden - se mere her hos Den Sidste Flaske.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pĂĄ Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Hovski-sauce-ski
Artikel
Redaktion
Bearnaise
Artikel
Redaktion
x