fbpx L√łgringe ūüėč | opskrifter | GastroFun.dk

L√łgringe

L√łgringe
Underrubrik
Friteret og paneret
Beskrivelse

L√łgringe er l√¶kre og passer godt som en snack sammen med en god dip. Vores opskrift er simpel og nem.

Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedelsestid
3 minutter
Tid i alt
33 minutter
Ingredienser
1 dl Hvedemel
1 dl Panko (Rasp kan også bruges)
  Krydderier (Salt og peber)
Vejledning

Sk√¶r l√łgene i ringe og kom i en sk√•l med isvand.

Lad det st√• i k√łleskabet i en lille halv time.

Lav 3 tallerkender, én med melet, én med pisket æggeblomme og én med panko, salt og peber.

Afdryp dem, t√łr dem ad og vend dem i hvedemelet, derefter √¶ggeblommerne og derefter pankoen.

Steg dem spr√łde i en frituregryde/pande i 2-3 minutter.

Tag dem op og afdryp dem p√• k√łkkenrulle/fedtsugende papir, f√łr de serveres.

Noter

Pankoen kan erstattes af rasp.

Kategori

Mad

Har du selv pr√łvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du sp√łrgsm√•l eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier