fbpx Løgringe 😋 | opskrifter | GastroFun.dk

Løgringe

Løgringe
Underrubrik
Friteret og paneret
Sidst ændret:
Mandag den 28. januar, 2019 - 11:02
Beskrivelse

Løgringe er lækre og passer godt som en snack sammen med en god dip. Vores opskrift er simpel og nem.

Sværhedsgrad
Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedelsestid
3 minutter
Tid i alt
33 minutter
Ingredienser
3 Løg
1 dl Hvedemel
1 dl Panko (Rasp kan også bruges)
  Krydderier (Salt og peber)
Vejledning

Skær løgene i ringe og kom i en skål med isvand.

Lad det stå i køleskabet i en lille halv time.

Lav 3 tallerkender, én med melet, én med pisket æggeblomme og én med panko, salt og peber.

Afdryp dem, tør dem ad og vend dem i hvedemelet, derefter æggeblommerne og derefter pankoen.

Steg dem sprøde i en frituregryde/pande i 2-3 minutter.

Tag dem op og afdryp dem på køkkenrulle/fedtsugende papir, før de serveres.

Noter

Pankoen kan erstattes af rasp.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier