fbpx ✅ Hjemmelavet rasp | opskrifter | GastroFun.dk

Hjemmelavet rasp

Rasp
Underrubrik
Nemt og lækkert hjemmelavet rasp
Beskrivelse

Rasp er et ofte anvendt produkt i de fleste husholdninger og er, i al sin enkelhed, tørret brød. Der er både god smag og økonomi i at lave sin rasp selv, det er nemt, og det er altid tilfredsstillende at bruge sine rester i stedet for at smide dem ud.  

Vi giver dig her en virkelig simpel opskrift på hjemmelavet rasp. Det er super nemt at lave selv, så det er bare at komme igang.  

Udbytte
1 Portion
Foreberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
35 minutter
Ingredienser
Vejledning

Tag nogle rester af lyst brød (f.eks. toastbrød, franskbrød, pitabrød eller hvad du lige har på lager).

Kom det tørre brød op i en blender eller foodprocessor.

Findel brødet. Start ved lav hastighed og øg den efterhånden. 

Rasp

Hvis du både vil have en fin og en grov rasp, kan du dele portionen og sigte den ene. 

Fordel de to slags rasp på hver sin bageplade med bagepapir.

Tør raspen i ovnen i 30 minutter ved 100 grader uden varmluft.

Fin rasp

Grov rasp

Lad raspen køle helt af inden den kommes på poser.

Perfekt til panering af fugl, fisk og svin eller hvad du lige står og mangler panering til.

Noter

Fin rasp laves typisk af brødets krumme (altså brød uden skorpe), hvorimod grov rasp laves af hele brødskive med skorpe.

Kategori

Mad

Sværhedsgrad
Sociale medier