Lakserilette og blomkålsråkost
En dejlig og lækker frokost med lakserilette, lavet både af varmrøget- og fersk laks.
Opskriften her inkluderer en opskrift på elverbrød og er lavet ud fra et grønt keto princip, hvor tankegangen er at proteinet ikke skal komme fra rødt kød - men fisk, kylling, æg og nødder.
Vi har opskriften fra bogen: "GRØN KETO Maksimal fedtforbrænding", skrevet af Alice Apel Hartvig og Majbritt L. Engell.
Stil ovnen på 170 grader varmluft.
Drys salt og peber over laksefileten, og bag den i ovnen i cirka 15 minutter.
Tag den ud, og lad den køle lidt af.
Hak laksen fint, og rør den sammen med mayonnaise, citronskal og citronsaft, cremefraiche og dild.
Krydr med salt og peber.
Bland blomkål og agurk med pesto.
Vend det med persille, citronsaft og citronskal, og pynt med nigellafrø, saltflager, lakridspulver og skovsyre.
Spis en skive elverbrød til lakseriletten og blomkålsråkosten.
Vi har opskriften fra bogen: "Grøn keto".



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.