Lahmacun

Lahmacun
Sidst ændret:
Torsdag den 10. december, 2020 - 14:45
Beskrivelse

LAHMACUN - den tyrkiske pizza ♥️ 

Det bløde brød blandet med det krydret kød, er altid en sikker vinder! 😍

Sværhedsgrad
Udbytte
2 personer
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
40 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Dejen)
3 dl Vand
1 tsk Tørgær (kan være op til 2 tsk.)
6 dl Mel (kan være op til 7 dl)
2 spsk Olie
1 tsk Salt
  Opskriftsgruppe (Fyld)
400 g Oksekød (kan være op til 500 gram)
1 Løg (stort)
  Persille (1 håndfuld)
1⁄2 Peberfrugt (grøn)
3 tsk Tomatpure
2 spsk 7 krydderier (kan være op til 3 spsk.)
Vejledning

Start med at opløse gæren i lunkent vand

Tilføj derefter resten af ingredienserne.

Ælt dejen grundigt, og stil den at hæve imens fyldet laves.

Fyldet laves ved at alle grøntsagerne finhakkes (jeg brugte en foodprocessor), hvorefter kødet og krydderi tilsættes.

Rør derefter godt rundt, så det hele blandes.

Tag derefter små klumper af dejen, og rul dem ud til den form du ønsker.

Dejen skal være rullet forholdsvist tynd!

Tilføj derefter fyldet ovenpå, og sæt dem i ovnen på 200 grader i cirka 15-20 minutter.

Nydes med citron ovenpå 😍

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier