Lahmacun
LAHMACUN - den tyrkiske pizza ♥️
Det bløde brød blandet med det krydret kød, er altid en sikker vinder! 😍
Start med at opløse gæren i lunkent vand
Tilføj derefter resten af ingredienserne.
Ælt dejen grundigt, og stil den at hæve imens fyldet laves.
Fyldet laves ved at alle grøntsagerne finhakkes (jeg brugte en foodprocessor), hvorefter kødet og krydderi tilsættes.
Rør derefter godt rundt, så det hele blandes.
Tag derefter små klumper af dejen, og rul dem ud til den form du ønsker.
Dejen skal være rullet forholdsvist tynd!
Tilføj derefter fyldet ovenpå, og sæt dem i ovnen på 200 grader i cirka 15-20 minutter.
Nydes med citron ovenpå 😍
Følg mig på Instagram her.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.