fbpx ✅Kyllingekødboller | opskrifter | GastroFun.dk

Kyllingekødboller

Kyllingekødboller
Sidst ændret:
Onsdag den 30. oktober, 2019 - 12:46
Beskrivelse

De saftigste teriyaki kyllingekødboller med sesam🤤

Så lækre, saftige og fyldt med smag.

Teriyaki er en af mine yndlings “dressing”/marinader, fordi den bliver sticky ved opvarmning og giver et sødt element i det ellers salte køkken.

Kyllinge kødbollerne er super nemme at lave, og alt du skal bruge er:

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
25 minutter
Ingredienser
1 Løg (i små tern)
1 fed Hvidløg (kværnet)
3 spsk Sojasauce
  Teriyaki sauce (med sesam. 1/2 flaske)
  Sesamfrø (1 spsk i farsen, og lidt ekstra til at drysse ovenpå til sidst)
  Chili
1 Æg
2 spsk Mel
Vejledning

Bland alle ingredienserne sammen - men hæld kun 4 spsk teriyaki sauce i farsen.

Resten skal bruges under stegning.

Form farsen til små kyllingeboller og steg på panden på begge sider.

Når kødbollerne er stegt næsten færdigt hældes resten af teriyaki sauces på panden, der bliver varmet op og kogt ind til en tyk sauce.

Vend kødbollerne, så begge sider bliver pakket ind i den fedtede, sticky sauce.

Drys lidt sesam over inden servering👩🏽‍🍳

Source

Følg min Instagram profil her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Kyllingefrikadeller
Opskrift
Per Asmussen
Kyllingefrikadeller
Opskrift
Food N' Fun
Kyllingefrikadeller
Opskrift
Henriette Kristiansen