fbpx ✅Kyllingefrikadeller👌 | opskrifter | GastroFun.dk

Kyllingefrikadeller

Kyllingefrikadeller
Udbytte
2 Portioner
Forberedelsestid
1 time, 5 minutter
Tilberedelsestid
7 minutter
Tid i alt
1 time, 12 minutter
Ingredienser
1 Løg (Et lille løg er at foretrække)
1⁄2 dl Fløde
1 Æg
  Krydderier (Salt, hvid peber, citronsaft og æbleeddike efter smag)
Vejledning

Parter hele kyllingen. Det er vigtigt at du beholder skindet på bryststykkerne til denne opskrift. I nedenstående video kan du blive inspireret af hvordan man gør det.

Kyllingefrikadeller

Disse frikadeller er lavet af afpudset fra den parterede kylling inklusiv inderfileterne. 

Vi har valgt at hakke farsen på vores SILVERCREST KITCHEN TOOLS® Monsieur Cuisine édition plus, men det kan sagtens hakkes på en almindelig blender eller via kniv/håndkraft.

Kyllingefrikadeller

Alle ingredienserne (undtagen) fløden tilsættes og røres sammen. Fløden tilsættes til sidst under omrøring indtil konsistensen af farsen er som man ønsker den.

Lad den stå at trække i en halv time på køl og tag den herefter ud så den har stuetemperatur når den skal tilberedes. 

Form farsen til frikadeller med en stor teske eller en lille spiseske.

Kyllingefrikadeller

Steg frikadellerne i en blanding af olie/smør ved mellemhøj varme. Et godt tip til at stege dem hurtige samtidig med man får ekstra stegeskorpe er at vende dem 60 grader (i stedet for 90 grader), så de bliver trekantede.

Kyllingefrikadeller

Giv dem 2 minutter på hver side og lad dem trække i et par minutter og så er de klar til servering.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier