Koldbrygget Kaffe Sous Vide

Koldbrygget kaffe smager fantastisk, men det tager mellem 12-24 timer at lave.
Ved hjælp af sous vide teknikken kan det laves på "kun" 2 timer i stedet for.
Smagen er dejlig, den er mere rund og mild i smagen og passer perfekt til en iskaffe en sommerdag på terrassen.
Start med at tænde din sous vide/vandbad på 65,5 grader.
Bland kaffen og vandet sammen i en stempelkande og rør godt rundt.
Placer kaffekanden i vandbadet og tilbered det i 2 timer.
Efter de 2 timer tages kaffekanden op og stemplet trykkes ned forsigtigt.
Sæt kaffen på køl og det er klar til f.eks. en lækker iskaffe.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.
Hvad kan du med sous vide?
• Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
• Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.