Kold karamelsauce

Kold karamelsauce
Sidst ændret:
Torsdag den 3. december, 2020 - 14:05
Beskrivelse

Hjemmelavet karamelsauce er forbavsende let at lave, og smagen er intet mindre end i top!

Saucen er selvsagt et perfekt tilbehør til is, kager og tærter, men den kan også bruges som karamelfyld i andre opskrifter.

Saucen kan opbevares tildækket på køl i en uges tid.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 portion
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
1 time
Ingredienser
100 g Sukker
Vejledning

Smelt sukkeret i en gryde ved middel varme.

Hæld fløden op til den smeltede sukkermasse og tag gryden af varmen.

Lad den stå og afkøle i cirka 3 minutter.

Sæt gryden tilbage på varmen og lad indholdet småkoge til, sukkermassen er opløst i fløden.

Passer karamelsaucen igennem en sigte ned i en skål.

Sæt skålen på køl, til saucen skal bruges.

Karamelsaucen er et perfekt tilbehør til is eller kage, eller den kan anvendes som karamelfyld i en marsisbar.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier