Klassisk Wienerschnitzel....Sådan gør du

Indsendt af AndersC ons, 13/06/2018 - 09:02
Billede
Klassisk Wienerschnitzel....Sådan gør du
Description

Den klassiske wienerschnitzel. Min opskrift er dobbeltpaneret og lavet af skinkeschnitzler.

Udbytte
2 Portioner
Foreberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
20 minutter
Ingredienser
3 Æg
2 dl Hvedemel
4 dl Rasp
  Krydderier (Salt og peber)
  Smør
  Olie (Smagsneutral)
  Kapers
  Citron
Vejledning

Start med at vende dine skinkeschnitzler i mel.

Pisk æggene i en lille skål og krydr med salt og peber.

Vend schnitzlerne i æggemassen og derefter i raspen.

Gentag processen og vend schnitzlen i æggemassen og derefter raspen. Det giver en dobbeltpanering.

Varm en stor, tykbundet pande op med olie og når den er varm, tilsæt smør.

Når smørret er bruset af, tilsæt kødet og steg dem i cirka 4 minutter på hver side.

De er nu klar til servering.

Pynt med peberrod, citronskive og kapers.

Server med brasede kartofler.

Se hele processen i den her video:

Source

Følg min kanal på Youtube her.

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier