Kisir (bulgursalat)

Kisir (bulgursalat)
Sidst ændret:
Tirsdag den 8. december, 2020 - 13:39
Beskrivelse

Mit bud på en Kisir/Bulgursalat.

En dejlig salat baseret på bulgur, persille og tomatpure.

Salaten kan spises for sig selv eller som tilbehør.

Sværhedsgrad
Udbytte
3 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
25 minutter
Ingredienser
200 g Bulgur (fin)
5 1⁄2 dl Kogende vand
2 spsk Tomatpure
  Cherrytomater (1 stor håndfuld)
1⁄3 Agurk
1⁄2 Rødløg (kan være op til 1 hel)
  Persille (lille håndfuld)
  Mynte (1/3 håndfuld)
  Salt
  oliven
  Feta
Vejledning

Start med at tilføje bulguren i en skål, hvor i vandet tilføjes.

Tilføj med det samme 2 spsk. tomatpure, og rør det hele godt rundt.

Sæt bulguren til at trække under et hviskestykke i 15 minutter.

Imens hakkes agurk, tomat, persille og mynte.

Når de 15 minutter er gået, hældes de hakkede grøntsager og urter i bulguren.

Rør det hele godt sammen, og tilføj derefter granatæblesirup, citronsaft citronsaft og salt, og smag til.

Til sidst anrettes der med feta, oliven og de syltede hvidløg - og så kan retten nydes 😍 

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier