Kejserhat sous vide

Kejserhat sous vide
Sidst ændret:
Tirsdag den 8. december, 2020 - 12:26
Beskrivelse

Er du bange for at tilberede dine svampe for lidt eller for meget? 

Ved hjælp af sous vide sikrer du dig en perfekt tilberedning - hver gang.

Vi har opskriften fra bogen: "GRØNT sous vide", hvor forfatteren Peter Friehling skriver følgende om opskriften:

"Flot konsistens med en fin, mild smag".

Sværhedsgrad
Udbytte
2 personer
Forberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
1 time, 35 minutter
Tid i alt
1 time, 37 minutter
Ingredienser
1⁄2 tsk Salt
30 g Smør
Vejledning

Halvér svampene, og rids skærefladerne.

Vakuumpak svampene sammen med salt, smør og timiankviste.

Tilbered i 1½ time ved 85°C.

Grill eller steg skærefladerne, til de er gyldne.

Du kan bruge en god olivenolie som alternativ til smørret for en vegansk udgave af retten.

Kategori

Hvad kan du med sous vide?


•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.


Sociale medier