Kanel snegle

Store bløde og lækre kanelsnegle! Det er da noget, der kan sætte gang i mundvandet hos de fleste! Uh den duft af varme kanelsnegle, der bare spreder sig i hele hytten.
Kanelsneglene bliver godt snaskede og lækre!
Kanel snegle opskrift
Start med at tage smørret ud af køleskabet i god tid. Det skal være blødt, både til dejen og til remoncen.
Dejen
-
Lun mælken op i mikroen og hæld den bagefter i en skål.
-
Rør gæren ud i den lune mælk så det opløses.
-
Skrab kornene ud af vaniljestangen og kom dem i gryden sammen med æg, sukker, salt, det bløde smør, kardemomme og kanel.
-
Rør det hele sammen og tilsæt melet lidt ad gangen. Dejen må ikke blive tør - den skal klistre lidt. Der skal bruges mellem 900 og 1000 gram mel. Ælt dejen godt så den bliver helt glat.
-
Dæk skålen til og lad dejen hæve i 20 minutter.
Remonce
-
Kom det bløde smør i en skål med sukker, brun farin og kanel. Bland det sammen og stil det til side.
Kanelsnegle
-
Vend dejen ud på et meldrysset bord.
-
Del dejen i to. Læg den ene del til side.
-
Rul den anden del ud til et rektangel på en halv centimeters tykkelse.
-
Fordel halvdelen af din remonce på dejen.
-
Rul den stramt sammen til en pølse på den korte led.
-
Skær pølsen ud i skiver på 3 centimeters tykkelse.
-
Kom bagepapir i en bradepande eller bageform, og placér kanelsneglene heri, så de klemmes sammen side om side.
-
Gentag på det andet stykke dej og den resterende remonce.
-
Dæk kanelsneglene til og lad dem efterhæve i 3 kvarter.
-
Pisk ægget sammen og pensl kanelsneglene.
-
Sæt sneglene i en forvarmet ovn ved 180 grader almindelig ovn.
-
Lad dem bage til de er blevet gyldne. Tag dem ud af ovnen, mens de stadig er lidt bløde.
-
Lad sneglene køle lidt af.
Hvid glasur
-
Rør melis og vand sammen i en gryde over middel varme - det må ikke komme op og koge.
-
Hæld glasuren udover de lune kanelsnegle.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.