fbpx Kagecreme (Sous Vide) ✅ | opskrifter | GastroFun.dk

Kagecreme (Sous Vide)

Kagecreme (Sous Vide)
Beskrivelse

Kagecreme er og bliver en svær disciplin. Det kan hurtigt brænde på og man skal være over den hele tiden. Sous vide teknikken hjælper dig til at kunne bruge tid på andet i køkkenet mens du laver din kagecreme.

Udbytte
1 Portion
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
4 timer
Tid i alt
4 timer, 10 minutter
Ingredienser
Vejledning

Fjern vaniljekornene fra vaniljen og mas dem ud i lidt sukker.

Kom sukker, vanilje, majsstivelse, æg og mælk op i en skål og pisk det hele godt sammen.

Kom resten af vaniljestangen op i en vakuumpose sammen med kagecremesblandingen. Svejs lukningen på posen (blandingen behøves ikke være under vakuum).

Kom posen ned i din sous vide/vandbad, læg en tallerken hen over posen for at holde den under vandet.

Kagecreme

Kagecremen skal have 30 min ved 84 grader. Tag evt. posen op efter 10 minutter og mos lidt rundt i cremen.

Gør det samme igen når du tager posen op, så du får fordelt vaniljen i cremen.

Kagecreme

Klip et hul i posen og kør cremen igennem en sigte. Så sikrer du dig at evt. klumper samt vaniljestangen ikke kommer med.  

Kagecreme

Kagecreme

Kom cremen på køl i cirka 2 -3 timer, til den har sat sig.

Kagecreme

Kategori

Hvordan kan du så komme i gang med sous vide?



•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.
•    Hvis du leder efter vakuumpakkere eller kombiovne med sous vide funktion, så kan du f.eks. besøge:

Sværhedsgrad
Sociale medier