fbpx ✅Hoisin sauce (sous vide) | opskrifter | GastroFun.dk

Hoisin sauce (sous vide)

Hoisin sauce (sous vide)
Sidst ændret:
Torsdag den 28. november, 2019 - 12:37
Beskrivelse

Hjemmelavet og lækker hoisinsauce. Denne opskrift er lavet med sous vide teknikken, men ingredienserne kan selvfølgelig bruges en mere "almindelig" tilberedningsform.

Vi har opskriften fra bogen: "Grill bedre med sous vide", hvor forfatteren Peter Friehling skriver følgende om opskriften:

"Mit bud på en sødlig, krydret hoisinsovs med fin peanutsmag. Lav den selv, og oplev en helt anden dybde og krydring end de meget søde, købte sovse. Hoisinsovs er velegnet til marinering af alle kødtyper, både lyse og mørke."

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
2 timer, 5 minutter
Tid i alt
2 timer, 7 minutter
Ingredienser
50 g Peanuts (usaltede)
2 spsk Tamarind
1 1⁄2 dl Sojasauce
200 g Brun farin
1 Lime (saft og skal)
4 fed Hvidløg
1 tsk Chiliflager (knuste)
2 spsk Sesamolie
1⁄2 tsk Peber (sichuan)
  Stjerneanis (kerner fra 1)
  Kanelstang (1 cm)
1⁄2 dl Riseddike
Vejledning

Bland og vakuumpak alle ingredienserne.

Tilbered i 2 timer ved 85 °C sous vide.

Blend.

Jeg foretrækker den lidt grov i strukturen, men du kan også blende den helt glat.

Fyld på atamonskyllede glas.

Source

Grill bedre med sous vide

Bogen kan købes her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Annonce: Mangler du vininspiration til maden - se mere her hos Den Sidste Flaske.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Bogen: "Sous vide i hverdagen"
Artikel
Redaktion
Eddike
Artikel
Redaktion
Sous vide beef short ribs
Opskrift
Forlaget Turbine
Dyreryg sous vide
Opskrift
Forlaget Turbine
x