Hjemmelavet Italiensk Pizza

Indsendt af Anette søn, 21/01/2018 - 20:28
Underrubrik
Bagestålet hjælper os med den perfekte tynde, sprøde bund
Billede
Hjemmelavet Italiensk Pizza
Description

En halv time før dine pizzaer skal tilberedes skal dit bagestål indsættes i ovnen og den skal tændes på 275 grader varmluft.

Udbytte
6 Stk
Foreberedelsestid
3 timer
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
3 timer, 20 minutter
Ingredienser
3 dl Vand (Lunkent vand)
25 g Gær
1 spsk Sukker
1 tsk Salt
2 spsk Olie
500 g Pizzamel
2 dl Passata
  Krydderier (Salt, peber, paprika, løg- og hvidløgspulver)
Vejledning

Saucen

Varm din passata i en gryde ved middelhøj varme og tilsæt krydderierne. Lad det koge i et par minutter og der er klar til at komme på din pizza.

 

Pizzabunden

Opløs gæren i det lunkent vand i en skål. Rør salt, sukker og olie ud i gæren.

Rør melen i let ad gangen og ælt den godt igennem. Kom dejen op i en skål med lidt olie i bunden, under en badehætte (eller under et klæde) i 2 timer.

Ælt dejen godt igennem, og del dejen i 6 stykker og rul den til boller og lad dem efterhæve i 30-60 min på et meldrysset spækbræt under et klæde.

Rul dejen ud til den ønskede tykkelse.

Kom derefter det ønskede fyld på.

Vi bruger frisk mozarella, pasatta, grøn pesto, parma skinke og revet ost.

Pizza

Bag pizzaen ved 275 grader i varmluft på dit bagestål i 4 minutter.

Pizza

Pizza

Noter

Bagestålet er en dansk opfindelse. Det kan bruges på grillen, både til at lave en pizza eller en steg. Modsat en normal pizzasten, vil stålet ikke gå i stykker når du varmer det op til meget høje temperaturer. Det er testet det op til imponerende 600 grader.

Du kan finde forhandleren her.

Vi anbefaler denne pesto til retten.

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier