fbpx Hjemmelavet Haydari | opskrift på GastroFun.dk

Hjemmelavet haydari

Hjemmelavet haydari
Beskrivelse

Lækker og velsmagende haydari, der bl.a. passer perfekt til falafel.

Udbytte
4 Personer
Forberedelsestid
2 timer
Tilberedelsestid
0 minutter
Tid i alt
2 timer
Ingredienser
200 g Feta
1⁄2 bdt Koriander
1⁄2 tsk Røget paprika
1 knsp Cayennepeber
1 fed Hvidløg
2 spsk Olie (Olivenolie)
Vejledning

Del peberfrugten i to halve og bag dem i 25 minutter ved 170 grader varmluftsovn.

Peberfrugten skal være lettere bagt uden at være brændt.

Køl den let af og placer den i en pose i 30 minutter på køl.

Fjern skindet og blend peberfrugten sammen med alle ingredienserne og lad det trække i minimum 15 minutter før servering.

Haydari

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier