fbpx Grillede lammeschnitzler | opskrifter | GastroFun.dk

Grillede lammeschnitzler

Grillede lammeschnitzler
Beskrivelse

De lækre lammeschnitzler er skåret af lammekøllen fra et dansk lam, der forinden er krogmodnet i 60 dage. Dette resulterer i mørt og velsmagende kød der indeholder mindre væske end det, du køber i supermarkedet.

Af samme årsag skal det krogmodnede kød tilberedes i kortere tid end normalt, da det ellers vil blive hårdt og tørt. 

Udbytte
4 Personer
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedelsestid
8 minutter
Tid i alt
38 minutter
Ingredienser
  Olie (til stegning)
  Krydderier (salt og peber)
Vejledning

Lammeschnitzlerne tages ud af køleskabet cirka 30 minutter før, de skal tilberedes. Drys dem let med salt og lad dem stå og trække på køkkenbordet.

Pensl kødet med neutral olie og drys dem med friskkværnet peber og evt. lidt mere salt. 

Grill kødet på en varm grill ved maksimal varme, til det har dannet stegeskorpe på begge sider.

Derefter grilles kødet ved medium varme i 2 minutter på hver side.

Tag kødet af grillen og læg det på et fad.

Lad schnitzlerne hvile i 2 minutter under et klæde, og de er klar til servering.

Noter

Server de lækre, grillede lammeschnitzler med f.eks. ovnstegte kartoffelbåde, tzatziki og en lækker salat.

Kategori

Hvordan kan du så komme i gang med dry aging?



Vi har disse artikler, der kan hjælpe dig igennem at finde det rette modningsskab eller metode til at komme i gang selv hjemme i privaten:

- Modningsskabsguide

- Dry aging metoder

•    Læs flere artikler/opskrifter omkring dry aging her.
•    Hvis du leder efter vakuumpakkere, dry-aging poser eller andet du skal bruge til at komme i gang, så anbefaler vi disse sider:

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Grillet Lammekølle med pisket smør
Opskrift
Per Asmussen