fbpx ✅Gozleme | opskrifter | GastroFun.dk

Gozleme

Gozleme
Sidst ændret:
Mandag den 22. juni, 2020 - 09:30
Beskrivelse

Gozleme med spinat og feta.

Lækkert crispy brød, med cremet fyld inden i.

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
400 g Mel
1 1⁄2 dl Vand
1 dl Olie
1 Æg
130 g Spinat
200 g Feta
2 spsk Olie (til fyldet)
2 tsk Salt
  Peber
4 spsk Citronsaft (kan være op til 5 spsk.)
Vejledning

Start med at blande mel, olie, vand, æg og 1/2 tsk salt sammen.

Ælt dejen grundigt, og sæt til side.

Dejen vil have en mere olieret overflade, end en normal dej.

Hak spinat en smule (dog ikke i små stykker) og bland den op med feta, olie og citronsaft.

Bland det hele godt sammen, så det har en cremet og sammenhængen konsistens.

Tag nu dejen, og fordel den i 5 klumper.

Tag derefter en klump dej, og rul den ud til en cirkel.

Sørg for at dejen rulles forholdsvis tynd.

Dæk derefter halvdelen af cirklen til med fyldet, og fold den anden halvdel af dejen over.

Luk enderne, ved at presse dem grundigt sammen.

Tilføj olie på panden, og steg dem på middelvarme/høj i cirka 7 minutter på hver side.

Velbekommen.

Kilde

Følg mig på Instagram her

Læs også
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier