fbpx Glutenfri rugbrød med grøntsager | opskrifter | GastroFun.dk

Glutenfri rugbrød med grøntsager

Glutenfri rugbrød med grøntsager
Beskrivelse

Rugbrød uden rug- og hvedemel, der erstattes med en masse forskellige, dejlige, hakkede grøntsager. Brødet er svampet og lækkert og nem at lave.

Udbytte
1 Portioner
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
1 time
Tid i alt
1 time, 15 minutter
Ingredienser
60 g Hørfrø
60 g Sesamfrø
50 g Hampfrø
50 g Kokosolie
8 Æg
500 g Broccoli
1 ds Kikærter
9 Dadler (Uden sten)
200 g Mel (Jeg brugte fuldkornsrismel)
1 spsk Havsalt
Vejledning

Start med at finhakke alle ingredienserne. Jeg brugte blenderfunktionen fra min Monsieur Cuisine til at hakke det hele med (også kikærterne og dadlerne).

Bland alle ingredienserne sammen og hæld det i et smurt rugbrødsform (eller bagepapirbeklædt).

Drys brødet med græskarkerner.

Glutenfri rugbrød med grønsager

Bag brødet i 60 minutter ved 180 grader almindelig ovn.

Glutenfri rugbrød med grønsager

Lad brødet køle af før du skærer det.

Brødet er dejlig svampet og smager lækkert.

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Med eller uden gluten?
Artikel
Redaktion
Hjemmebagt glutenfri rugbrød
Opskrift
Lene Barner Dyg
Surdejsrugbrød
Opskrift
Per Asmussen
Surdej til rugbrød
Opskrift
Anette
Rugbrød uden surdej
Opskrift
Anette
Øllebrød med æggesnapscreme
Opskrift
fadlsforlag