fbpx Glutenfri rugbrød med kerner 👌 | opskrifter | GastroFun.dk

Glutenfri rugbrød med kerner

Glutenfri rugbrød med kerner
Sidst ĂŚndret:
Lørdag den 19. januar, 2019 - 10:54
Beskrivelse

Det er svÌrt at finde et lÌkkert kernerugbrød der er glutenfrit. Vores opskrift er super lÌkker og nemt at lave.

SvĂŚrhedsgrad
Udbytte
1 Portioner
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedelsestid
1 time, 10 minutter
Tid i alt
1 time, 45 minutter
Ingredienser
1 l Vand (Cirka 40 grader)
20 g Carob
80 g Boghvede (Hele)
165 g Boghvede (KnĂŚkkede)
140 g Rismel
3 tsk Groft salt
  Olivenolie (Til penslingen)
Vejledning

Start med at røre vand, loppefrøskaller, carob, hørfrø, sesamfrø, solsikkekerner, grÌskarkerner, knÌkkede- og hele bogkerner sammen. Brug gerne en røremaskine til det.

Lad dejen hvile i 30 minutter ved stuetemperatur og giv derefter dejen et par minutter pü røremaskinen igen.

TilsÌt hirseflager, rismel, boghvedemel og groft salt og rør det igen igennem i et par minutter pü røremaskinen.

Glutenfri rugbrød med kerner

HÌld massen i en 28 cm lang rugbrødsform der enten er beklÌdt med bagepapir eller smurt i olie.

Glutenfri rugbrød med kerner

Smør toppen af brødet med et tyndt lag olivenolie og bag det i 70 minutter ved 170 grader almindelig ovn.

Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her:


Se f.eks. hvordan du folder toastbrødsdej her:

Sociale medier