Glutenfri chokoladekage

Savner du en lækker glutenfri kage, der altid hitter og kan bruges både for sig selv, men også som bund under en lækker mousse eller med sommerens lækre bær og frugt?
Kagen er ikke på nogen måder sund, men der er uden gluten.
Denne chokoladekage kan holde sig lækker i flere dage uden at blive tør. Den er blød i midten og fast i kanten, præcis som jeg godt kan lide det.
Hak chokoladen i mindre stykker og kom chokolade og smør op i en gryde og lad det smelte sammen ved middel varme.
Pisk i en skål æg, farin, vaniljekorn sammen til en let og skummende masse. Brug en elpisker, da det tager cirka 4 minutter.
Vend den sammen smeltede chokolademasse, over i æggemassen og hæld massen over i en smurt springform med bagepapir i bunden.
Drys kagen med flagesalt inden den bages i 25-30 minutter ved 160 grader varmluft (eller 175 grader almindelig ovn).
Kagen skal være fast i kanten, men blød i midten.
Lad den færdigbagte kage køle af på en bagerist til den er helt kold.
Frigør kagen fra ringen og kagen er klar til servering.
Pynt den med karamelsovs, friske bær, en lækker mousse eller noget helt andet.
Lad din søde tand styre dig den rette vej.
Min kage fik en stor teskefuld hjemmelavet saltkaramelsauce henover sig.
Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her: