fbpx 🍹Gin Hass | opskrifter | GastroFun.dk

Gin Hass

Gin Hass
Beskrivelse

Gin Hass er på meget kort tid blevet en superpopulær cocktail  - og med god grund! Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med Gin Hass, så er du altså gået glip af noget - og så har du en virkelig dejlig og velafbalanceret smagsoplevelse til gode!

Gin Hass er en skøn cocktail, der smager af både sød og blød mango med en frisk, perlende lime, og så er den lidt bitre gin med til at afstemme frugtsmagen, så cocktailen alligevel ikke bliver alt for sød og frugtig eller “tøset”. Netop derfor falder Gin Hass typisk i både mænd og kvinders smag, og den er i hvert fald et hit herhjemme på matriklen.

Hvis det er første gang, du hører navnet, Gin Hass, så tænker du måske “Det var da et pudsigt navn”. Cocktailen er opkaldt efter den danske bartender, Kim Hass, som efter sigende ret spontant fandt på cocktailen en aften, han “gæstebartendede” på en natklub i Odense. Det er altid lidt sjovt, når tilfældighedernes spil ender ud noget ganske særligt.

Der bliver langet mange Gin Hass over bardiskene på landets natklubber, men cocktailen er mindst ligeså skøn at nyde hjemme på terrassen eller i sofaen med gode venner! Nyder man i virkeligheden ikke en cocktail lidt mere, når hovedet ikke er fyldt med larm og dunkende rytmer? ;-)

Er du én af dem, som ikke er så pjattet med den traditionelle “G&T”, på grund af den lidt granagtige smag, som gin godt kan have, så er Gin Hass lige noget for dig! Den er nemlig både sød, syrlig og frisk uden at smage af grannåle - en rigtig sommerlig cocktail faktisk.

Udbytte
1 cocktail
Forberedelsestid
1 minut
Tilberedelsestid
0 minutter
Tid i alt
1 minut
Ingredienser
4 cl Gin
2 cl Mango (Monin sirup med mango eller mangopuré)
  Lime (saften fra 1 båd - cirka 1/8)
  Schweppes Lemon (til at toppe af med)
  Lime (1 båd til pynt)
  Mynte (blade til pynt)
Vejledning
  1. Tag et drinkglas.
  2. Kom nogle isterninger i glasset.
  3. Hæld gin, mangosirup og limesaft op i glasset.
  4. Fyld op med Schweppes.
  5. Pynt af med en limebåd og lidt mynteblade på toppen.
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Gin fizz
Opskrift
Ginbisse
Negroni
Opskrift
Ginbisse
Aperol spritz
Opskrift
Anne Mette Autzen
Gin og tonic
Opskrift
Per Asmussen