fbpx ✅Fyldt svinemørbrad i svøb 🤤 | opskrifter | GastroFun.dk

Fyldt svinemørbrad i svøb

Fyldt svinemørbrad i svøb
Sidst ændret:
Torsdag den 7. marts, 2019 - 10:19
Beskrivelse

Skal der svinemørbrad på panden eller grillen, så er denne udgave måske lige noget for jer.

Fyld svinet, med krydderurter fra haven og nyd et god stykke gris.

Retten er perfekt hele året rund og det er kun fantasien der sætter grænser, når det kommer til fyldet.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 stk
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
50 minutter
Ingredienser
1 Svinemørbrad (afpudset)
1 Løg
1 fed Hvidløg
1⁄2 bdt Basilikumblade
10 g Smør (til stegning af fyldet)
  Salt
  Peber
Vejledning

Afpuds svinemørbraden og lad den ligge på et skærebræt imens fyldet laves.

Snit løg, hvidløg og krydderurter og steg det kort på en pande med smør ved middelvarme til løg og hvidløg er møre, men ikke gyldne.

Imens fyldet står og steger, laves der en lomme på langs af svinemørbraden.

Når fyldet er klart kommes det ind i lomme på svinemørbraden, og krydder med salt og peber, uden på mørbraden.

Rul et stykke husholdningsfilm ud på bordet og læg serranoskinken i forlængelse af hinanden på filmen. 

Placere svinemørbraden med åbningen ned mod serranoskinken, og rul svinemørbraden ind i serranoskinken.

Brug husholdningsfilmen, til at rulle dine svinemørbradspølse stramt op.

Steg min svinemørbrad ved middel varme i 5-7 minutter på hver side.

Fyldt svinemørbrad

Lad den færdig stegte svinemørbrad hvile i 7-10 minutter på et skærebrat inden den skæres i skiver.

Serveres med nye kartofler og sommergrønt eller lækre polenta fritter.

God appetit.

Noter

Annonce:

Vores vinsamarbejdspartner BayVine.dk anbefaler følgende:

Vi anbefaler Quinta Sardonia Sardon:

Quinta Sardonia Sardon er den nye vin af Quinta Sardonia, som blev produceret for første gang i årgangen 2014. Den er lavet primært på Tempranillo, og en smule Cabernet Saubignon, Garnacha og Malbec. Selve vinstokkene er over 35 år gamle, faktisk er nogle af vinstokkene over 100 år gammel. En super lækker vin, til en super lækker mørbrad.

Læs mere om vinen og køb den her

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Annonce: Mangler du vininspiration til maden - se mere her hos Den Sidste Flaske.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier